Sponsoren

Beste collega's en andere bezoekers,

We hebben een eigen server gekocht om de site te kunnen behouden. Om deze machine te laten draaien is er echter wel geld nodig. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren. Wie o wie?

Daarnaast hebben we een rekening geopend waarop men een vrijwillige bijdrage kan storten. We willen wel benadrukken dat dit geld uiteraard uitsluitend gebruikt wordt voor de hosting van Kleutergroep.nl
Het rekeningnummer is 41.92.49.435 t.a.v. Kleutergroep.nl in Breda.
Misschien kun je vragen of de directie van je school een bijdrage wil overmaken, de materialen worden door jullie tenslotte ook in hun onderwijs gebruikt!

Ook ontvangen we een kleine bijdrage voor ieder boek dat via onze site gekocht wordt bij Bol.com, het gaat hierbij om alles wat Bol.com verkoopt. Dus niet alleen de titels die wij op onze site aangeven maar ook andere en volwassenen titels. Bent u van plan iets bij Bol.com te kopen, ga dan even via onderstaand plaatje naar de site van Bol, daarmee helpt u ons weer.

Op onze boekenpagina hebben we een heleboel leuke titels met verwerkingsmaterialen staan, maar ook bij de andere thema's maken we lijstjes met leuke boeken. Lees onderaan deze pagina hoe je ons via Bol.com kunt helpen!!

Uiteraard zijn alle tips nog steeds van harte welkom, alsook andere aanbiedingen.
Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via ons formulier

Bent u van plan een boek bij Bol.com te kopen, ga dan even via bovenstaand plaatje of via afbeeldingen van boeken op onze site naar de pagina van Bol, wanneer u dan een bestelling doet weet Bol.com dat ze ons een kleine bijdrage moeten overmaken voor de reclame die wij voor hen maken. En daarmee helpt u ons weer.